METEOS: OBLAČNO I HLADNO SA KIŠOM

U četvrtak na severu suvo sa dužim sunčanim periodima, a na jugu i jugoistoku Srbije oblačno i vrlo hladno sa kišom, a na planinama iznad 1000 mnv sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna od 6°C na jugu i jugoistoku Srbije do 12°C u Vojvodini. Uveče suvo na severu, a na jugu kiša. Temperature u 22h od 5°C do 8°C.

U četvrtak u Kruševcu oblačno i hladno sa kišom. Vetar slab do umeren severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 9°C, dakle bez većeg kolebanja. Uveče hladno sa kišom.

U petak na severu Srbije pretežno sunčano, a u centralnim i južnim predelima oblačno i hladno sa slabom kišom koja postepeno prestaje, a na planinamaiznad 1200 mnv sa snegom.Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 6°C na jugu Srbije do 14°Cu Vojvodini.

Za vikend temperatura u manjem porastu sa više sunčanih sati na severu, a na jugu oblačnije sa manjom šansom za poneku kap kiše u subotu. U nedelju suvo i na jugu Srbije. Od ponedeljka sledi dalje postepeno otopljenje sa više sunčanih sati, pa bi iduće sedmice bilo znatno toplije nego ove i pretežno sunčano uz maksimalne temperature oko 20°C od srede.