12. KOLO SUPERLIGE SRBIJE: CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK

Aktuelni šampion srpskog fudbala Crvena zvezda, nakon drugog uzastopnog poraza u Lige Evrope, u nedelju dočekuje kruševački Napredak. Hoće li se oporaviti od jučerašnjeg gostovanja u Turskoj i da li je ovo velika šansa za nove bodove Kruševljana videćemo u nedelju od 17 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Odavno važi nepisano pravilo da su utakmice protiv večitih riivala, Partizana ili Crvene zvezde možda i najlakše za ostale timove lige, jer ne ulaze u meč sa prevelikim ambicijama i čekaju svoju šansu na utakmici. Mršić i Zogović su blizu povratka na teren posle povreda, ali sigurno neće biti spremni za utakmicu protiv Crvene Zvezde. Šef stručnog štaba neće moći da računa ni na Jovanovića, zbog parnih žutih kartona. Fudbaler Vladimir Prijović kaže da on i njegovi saigrači sigurno ne idu u Beograd sa belom zastavicom iako su svesni kvaliteta protivnika i da navijači Napretka mogu da očekuju njihov maksimum na terenu.

Utakmica između Crvene zvezde i kruševačkog Napretka igra se u nedelju 18. septembra od 17 sati na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.