U KRUŠEVCU ZVANIČNO POČELA GREJNA SEZONA

Tokom poslepodnevnih časova, u nedelju, 15. oktobra 2023. godine, “Gradska toplana” Kruševac otpočela je zvanično grejnu sezonu 2023/24. Grejanje se odvijalo tokom čitave prethodne noći, kako bi građani do jutra imali tople radijatore.

Kada je u pitanju kotlarnica CTI, zbog velike dužine toplovodne mreže i provere automatike u podstanicama, na mestima gde se pumpe nisu uključile ekipe su na terenu i proveravaju situaciju.

Do popodnevnih časova očekuje se da će stanovi  svih korisnika biti topli.

Što se tiče planova za mesec oktobar, sva četiri toplotna izvora proizvodiće toplotnu energiju protokolarno i usklađivaće temperaturu sa spoljašnjom dnevnom. Ukoliko ponovo dodje do “toplijeg talasa” i temperatura nekarakterističnih za ovo doba godine, grejaćemo tokom jutra i večeri, tačnije, vodićemo se time kakvi su vremenski uslovi i spoljašnja temperatura, kako bi našim korisnicima omogućili prijatan boravak u okviru njihovih domova.

Za sve informacije, pomoć i podršku, naši sugrađani se mogu obratiti dispečerima kruševačke toplane putem sledećih brojeva telefona: 037/447-790; 037/447-791; 0800/035-037.