METEOS: UJUTRU MRAZ I SUVO, POPODNE KIŠA I SUSNEŽICA

U sredu ujutru slab mraz i novo naoblačenje sa severa koje donosi u toku dana slabu kišu, susnežicu i vlažan sneg ponegde. Padavine se očekuju pretežno popodne i uveče i premeštaju se postepeno ka jugu Srbije. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C u Požegi do 0°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 2°C do 6°C. Uveče na severu suvo, a u centralnim i južnim predelima susnežica i  sneg. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

U sredu ujutru u Kruševcu slab mraz. Pre podne suvo, a popodne i uveče uz slabu kišu i susnežicu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna dnevna do 4°C. 

U četvrtak na severu sunčani periodi, a u centranim i južnim predelima pre podne sneg, a popodne svugde suvo. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna dnevna od 3°C do 7°C.

U petak ujutru mraz, a tokom dana sunčani periodi i toplije nego u četvrtak. U subotu prolazno naoblačenje sa malom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde. U nedelju sunčani periodi i malo toplije od proseka.