METEOS: U SREDU UGLAVNOM SUVO, SUNČANO I TOPLIJE

U sredu ujutru je moguća slaba kiša na severu Srbije, a tokom dana u većini krajeva promenljivo oblačno uz sunčane intervale i suvo. Više oblaka biće na severu Srbije, a nešto više sunčanih sati na jugu. Krajem dana je moguća slaba kiša na severu i jugozapadu Srbije. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 18°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu Srbije. Uveče je moguća slaba kiša na severu i jugozapadu. Temperatura u 22 sata od 14°C do 17°C.

U sredu u Kruševcu suvo, toplije i umereno oblačno uz sunčane periode. Vetar slab, ujutru severozapadni, a zatim slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo vreme. Temperatura u 22 sata oko 15°C.

U četvrtak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka uz manju šansu za kratkotrajnu kišu. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 15°C, a maksimalna od 22°C do 26°C. Uveče suvo u većini predela.

U petak još toplije sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu na severu Vojvodine, a u ostalim krajevima suvo. U subotu naoblačenje sa kišom u većini krajeva, a u nedelju zahlađenje sa još jednom prolaznom kišom.