VUK VODI TEŠKU BITKU, HITNO JE POTREBNA POMOĆ SVIH NAS

Trinaestogodišnjem Vuku Vasiću iz Paraćina dijagnostikovan je karcinom tipa sarcom ewing. Porodica Vasić moli sve ljude dobre volje da pomognu novčanim prilozima za lečenje njihovog Vuka.

U mesecima za nama, Vuk, a sa njim i porodica Vasić, vodi najvažniju bitku. Borba koja je u svakoj sekundi svakog dana, kompleksna na svim životnim nivoima – zdravstvenom, emotivnom, fizičkom i psihičkom. Našem trinaestogodišnjem sinu Vuku dijagnostikovan je karcinom tipa sarcom ewing. Lečenje je započeto i traje proteklih meseci u Srbiji. Prvi nalazi, ukazuju da je reagovao na terapiju i da je neophodan nastavak. Predstoji kompleksno, ozbiljno i kontinuirano lečenje.

Vuku je 29.8.2022. godine zakazan pregled na klinici u Bolonji u Italiji, radi daljeg lečenja. Troškovi nastavka lečenja u Italiji prevazilaze naše materijalne mogućnosti. Od ovog trenutka potrebna nam je vaša pomoć. Potrebna je odmah. Molim Vas da u skladu sa mogućnostima, pomognete lečenje našeg sina, Vuka Vasića, uplatom na namenski račun

200 127636486 04, Vuk Vasić, Stevana Sremca 16, Paraćin

i devizni:

IBAN: RS35200000012860205411 SWIFT/BIC code:SBPORSBGXXX, Vojislav Vasić, Stevana Sremca 16, Paraćin.