U KRUŠEVCU ODRŽANO DRŽAVNO ATLETSKO PRVENSTVO

U Kruševcu, u prisustvu visokih zvaničnika Srpskog atletskog saveza, održano je Državno prvenstvo u atletici, na kome su učešće uzeli najbolji naši atletičari, koji su ostvarili najbolje rezultate, čime su se i adekvatno spremili za nastavak sezone.

Prvog dana takmičenja, u subotu, u Kruševcu je padala kiša, koja je učinila uslove za takmičenje nešto izazovnijim. Kruševac ima dobru infrastrukturu koja može da podrži ovakve događaje. U prilog tome govori činjenica da je ovo treći put da Kruševac bude domaćin najvećim imenima srpskog sporta. Takmičenje je organizovano po najvećim mogućim standardima, a takmičile su se najveća imena naše atletike poput Ivane Vulete, Armina Sinančevića, Asmira Kolašinca, braće Kijanović… kao i Milica Gardašević i Angelina Topić, koje su se takmičile u svojim disciplinama.

Državno prvenstvo za seniore i seniorke u atletici organizovali su Atletski savez Srbije, Sportski centar Kruševac i Atletski klub Kruševac. Učestvovalo je preko 300 takmičara iz 55 atletskih klubova, koji su se nadmetali u 40 disciplina u muškoj i ženskoj konkurenciji.