SA RADNIČKIM PRIJATELJSKI I KONTROLNI MEČ /video

U sredu, 27.februara, startuje prolećni deo fudbalske sezone za timove koji se takmiče u okviru Prve lige Srbije. Kruševački prvoligaš Trayal pripreme privodi kraju, zimski prelazni rok je završen i na današnjoj konferenciji za novinare su sumirani rezultati iz predhodna dva meseca i najavljena generalna proba pred nastavak prvenstva, utakmica protiv Radničkog iz Pirota.

 

U fudbalskom klubu Trayal se u poslednje dve nedelje konstantno suočavaju sa manjkom raspoloživih igrača, s obzirom da je sezona gripa pogodila ovaj klub. „Da ste me pre dve nedelje pitali koliko sam zadovoljan treninzima, pripremama i prelaznim rokom, rekao bih da sam izuzetno zadovoljan, međutim sada nam konstantno u timu fali po 5-6 prvotimaca, zbog gripa“, rekao je šef stručnog štaba FK Trayal Goran Lazarević.

 

Tokom prelaznog zimskog perioda redove kruševačkog prvoligaša napustila su 4 igrača, a pristupnicu Trayala potpisalo je nekoliko domaćih i stranih fudbalera, od kojih se očekuje u nastavku sezone opravdaju dato poverenje da nose dres Trayala. Informacija da imamo dosta problema nije alibi, već obaveštenje, rekao je Lazarević i dodao da će se tim koji vodi truditi da ostvaruje dobre rezultate.

 

U sredu, 20. februara igra se utakmica sa Radničkim iz Pirota, poslednja provera igrača pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije i prvog meča protiv ekipe TSC. Drugoplasirani u Srpskog ligi Istok, pirotski Radnički, domaćin je u prijateljskom, pripremnom meču protiv kruševačkog Trayala, 20. februara od 14.00 sati na stadionu „Dragan Nikolić“ u Pirotu.