RENOVIRAN VRTIĆ U ČITLUKU

Vrtić u Čitluku dobio je dodatna grejna tela, a postavljeni su i novi oluci na objektu, zahvaljujući firmama koje posluju na teritoriji grada a na inicijativu ove Mesne zajednice.

Mesna zajednica Čitluk godinama unazad pokazuje visoki stepen društvene odgovornosti, realizuje različite aktivnosti za dobrobit svih kategorija stanovništva, pokretanjenjem inicijativa, zajedničkim radom i zalaganjem, meštani Čitluka stvaraju bolje uslove i kvalitet života.

Poseban akcenat se stavlja na najmlađe pa je tako jedna od poslednjih aktivnosti bila usmerana na vrtić kome su bila potrebna dodatna grejna tela, kao i zamena oluka na objektu. Na inicijativu M.Z., u saradnji sa P.U. Nata Veljković, realizovan je i ovaj projekat zahvaljujući donacijama firmama FRIGO LUX037, BOSS COMPANY I ENERGY KOP.

Osim stvaranja što boljih uslova za najmlađe, rukovodstvo M.Z. Čitluk posebnu pažnju posvećuje i najstarijim meštanima, a jedna o poslednjih aktivnosti bila je organizacija svečane večere uz prigodan program i druženje za penzionere u holu škole „SVETI SAVA“ u Čitluku.