BIG KRUŠEVAC PROŠIRUJE SVOJU PONUDU 14. DECEMBRA SA PONUDOM NOVIH 7 ZAKUPACA

Novo šoping iskustvo u Kruševcu

Ritejl park BIG u Kruševcu, otvoren 2019. godine, sa zadovoljstvom najavljuje svoje proširenje, otvaranjem još jednog krila. Dolaskom čak sedam novih zakupaca, već postojeći prodajni prostor će se pružati na skoro 10.000 kvadratnih metara.

Otvaranje je zakazano za 14. decembar od 10h, a događaj tim povodom biće ispraćen značajnim popustima i poklonima za posetioce, uz DJ-a koji će puštati omiljene hitove i animatore zadužene za zabavu najmlađih.

Nova grupa renomiranih brendova svojim dolaskom u BIG Kruševac pruža još više izbora i raznovrsnosti kupovine. Postojeći deo tržnog centra obogatiće dolazak domaćih i inostranih brendova kao što su Office Shoes, Đak sport, Gigatron, Pertini Toys, Pet centar, ali i još dva zakupca iznenađenja koja će svoje radnje otvoriti nešto kasnije.

Prostor sa 300 parking mesta omogućava posetiocima da uživaju u širokom spektru prodavnica i usluga, bez brige o pronalaženju slobodnih parking mesta.  Ovaj korak označava novo poglavlje u razvoju BIG Kruševac, koji je postao omiljeno odredište za šoping i zabavu mnogih Kruševljana i ljudi iz okolnih mesta. Svi su dobrodošli da budu deo proslave povodom ovog proširenja, ali i da zajedno obeležimo novogodišnju sezonu unutar tržnog centra.

Uživajte u vrhunskom iskustvu kupovine od 10 ujutru do 22h uveče, svakog dana u nedelji!