RASPISANI KONKURSI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS U VOJSCI SRBIJE

Raspisani su javni konkursi za prijem lica iz građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije na neodređeno vreme u svojstvu podoficira i civilnih lica.

Konkursima za prijem u radni odnos na neodređeno vreme obuhvaćeno je 106 radnih mesta u Kopnenoj vojsci i osam u Centralnoj logističkoj bazi za civilna lica, kao i 100 radnih mesta u Ratnom vazduhoplovstvu i PVO i jedno u Komandi za obuku za podoficire, saopšteno je iz Vojske Srbije.

Oglašena radna mesta su u mestima službovanja Batajnica, Bačka Topola, Beograd, Zaječar, Zuce, Jakovo, Kačarevo, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Lađevci, Loznica, Mladenovac, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Požega, Prokuplje, Raška, Sombor, Sremska Mitrovica, Stari Banovci, Čačak i Šabac.

Konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu podoficira na neodređeno vreme raspisan je i za potrebe Rasinske brigade Komande za obuku. Uslove možete pogledati klikom ovde.

Javni konkursi sa svim neophodnim obaveštenjima mogu se pogledati na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu „Odbrana“.