PRESTIŽNI REGIONALNI DOGAĐAJ U OBLASTI BEZBEDNOSTI „BALKAN SECURITY EXPO 2024“

U organizaciji Regionalne asocijacije za bezbednost i krizni menadžment, prošlog vikenda u Beogradu je održan prestižni regionalni događaj u oblasti bezbednosti Balkan security EXPO 2024, na kome je aktivno učešće uzeo Centar za bezbednost Razvojnog centra Srbije. Balkan security EXPO 2024, koji je održan 07. i 08. juna u Hali sportova “Ranko Žeravica” u Beogradu, predstavlja prestižni regionalni događaj na kojem su prikazani aktuelni svetski trendovi u bezbednosnoj industriji.

Organizatori, Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment, u saradnji sa privrednim drustvom S4 Glosek, okupili su ključne aktere iz oblasti bezbednosti, od proizvođača, distributera, preko pružalaca IT security rešenja, proizvođača opreme za bezbednost na radu i zaštitu od požara, do vrhunskih stručnjaka, inovatora i vodećih konsultanata za korporativnu bezbednost.

Balkan Security expo 2024 je centralna tačka godišnjeg okupljanja svih profesionalaca u oblasti bezbednosti i predstavlja platformu za razmenu znanja, iskustva i najnovijih dostignuća, okupio je 40 izlagača, a Centar za bezbednost Razvojnog centra Srbije, uzeo je aktivno učešće u ovom stručnom skupu.

Na panel diskusiji na temu Veštačka inteligencija i bezbednost -rizici, mitovi i stvarnost, govorio je pukovnik policije u penziji Radivoje Ković, član Razvojnog centra Srbije. Predsednik Centra za bezbednost Razvojnog centra Srbije Dalibor Trifunović dao je značajan doprinos u organizaciji Balkan Security EXPO 2024.