PODIZANJE SVESTI MLADIH VOZAČA O ZNAČAJU POŠTOVANJA SAOBRAĆAJNIH PROPISA

Izložba je organizovana u blizini kruševačkih srednjih škola, sa ciljem podizanja svesti mladih vozača o značaju poštovanja saobraćajnih propisa. Tokom trajanja izložbe, osim pripadnika policije, koji su razgovarali sa građanima o bezbednosti u saobraćaju, prisutni su bili i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice i Službe hitne medicinske pomoći.

Član gradskog Saveta za bezbednost saobraćaja Dragan Blažić održao je i javni čas, gde je akcenat bio na mladim vozačima, ali i onima koji će tek da steknu vozačku dozvolu.

Nakon otvaranja izložbe, načelnik Policijske uprave Kruševac Ivan Milenković, načelnik Saobraćajne policije u sedištu MUP-a Slaviša Lakićević i direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović razgovarali su u Gradskoj upravi sa gradonačelnikom Jasminom Palurović i zamenikom Aleksandrom Jovanovićem o svim aktivnostima vezanim za unapređenje bezbednosti saobraćaja na području Grada. Potom je u Skupštinskoj sali usledio regionalni sastanak Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja grada Kruševca, opština Aleksandrovac, Brus, Varvarin, Trstenik i Ćićevac, Agencije za bezbednost saobraćaja i Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave saobraćajne policije.