NA KOPAONIKU JE JUČE ZVANIČNO OTVORENA NOVA SKI SEZONA

Juče je otvorena nova ski sezona na Kopaoniku. Do 10. decembra u okviru manifestacije “Ski opening” važiće poseban popust od 30% na sve vrste ski karata, uključujući pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte. Popust se odnosi i na karte za različite sadržaje i aktivnosti koje se nude na Kopaoniku. Ski opening na Kopaoniku je tradicionalna manifestacija koja  privlači sve veći broj posetilaca iz celog regiona.

U okviru Ski Openinga posetioci će imati priliku da posete interaktivnu izložbu posvećenu slavnom naučniku Nikoli Tesli koja je otvorena do 25. januara. Izložbu organizuju Turistička organizacija Raška i Muzej Nikole Tesle. Ovo je idealna prilika za sve zainteresovane da saznaju više o životu i radu jednog od najvećih naučnika svetske istorije.

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2023/2024. na Kopaoniku predstavlja vrhunski događaj koji svake godine privlači sve veći broj zaljubljenika u zimske sportove. Na ovaj način, Kopaonik dodatno potvrđuje svoj status kao jedan od najatraktivnijih ski centara u regionu. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u različitim aktivnostima, bilo da se radi o skijanju, noćnoj trci sa bakljama, izložbi o Nikoli Tesli ili fantastičnoj muzici koju će puštati najbolji domaći DJ-evi.