PREDSTAVA „REŽIM LJUBAVI“ BIĆE PREMIJERNO IZVEDENA U SUBOTU U 20 SATI

Predstava „Režim ljubavi“, po tekstu Tanje Šljivar, a u režiji Snežane Trišić premijerno će biti izvedena u Kruševačkom pozoristu u subotu 9. decebmra, a prva repriza je zakazana za nedelju takođe od 20 sati. Na predstavi je rađeno punih devet meseci, a kako rediteljka objašnjava ukazuje na probleme u partnerskim odnosima savremenog društva, i uticajem društvenih mreža i internet aplikacija za komunikaciju na ljubavne odnose.

U predstavi koja će se izvesti na maloj sceni Kruševačkog pozorišta igraju Dejan Tončić, Biljana Nikolić, Nikola Rakić, Bojan Veljović, Dragan Marinković i mlada glumica kraljevačkog pozorišta Aleksandra Arizanović.

Osim premijere predstave „Režim ljubavi“, na današnjoj konferenciji najavljeni su Dani Male scene Jovan Bata Putnik, festival koji traje nekoliko decenija, u čast velikog reditelja, autora i dramaturga.

U  decembru pored predstava na repertoaru biće premijerno izvedena i  Novogodišnja avantura koja je zakazana za 24. decembar, dok će u petak 22.  decembra biti upriličen koncert Lene Kovačević.