MOBILNI INFORMATIVNI CENTAR MUP-a OD DANAS U SELIMA

Mobilni informativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, od danas do 1. juna, boravi u selima na području Policijske uprave u Kruševcu.

Tokom boravka ovog Mobilnog centra meštani sela udaljenih od Policijske uprave i policijskih stanica mogu brzo i jednostavno da podnesu zahteve za izdavanje ličnih dokumenata, ali i da razgovaraju sa policijskim službenicima.

Takođe, oni će tu dobiti i informacije kada mogu da podignu lična dokumenta za koja su podneli zahteve u ovom Mobilnom centru.

Danas od 14 do 20 časova meštani naselja Kamenare, Lazarevac, Vratare i Globare moći će da podnesu zahteve za dokumenta.

Mobilni informativni centar, će sutra od 12 časova biti u selima Sezemča, Poljaci, Nabrđe i Sebečevac, a dan kasnije, 27. maja takođe, od 12 časova u Žabaru, Maloj Vrbnici, Globoderu i Mačkovcu.

Nakon toga, Mobilni centar seli se u opštinu Trstenik , pa će 28. maja biti u selima Stopanja i Velika Drenova, a sutradan, 29. maja građani sela Ploča, Rokci i Jelakci na području Opštine Aleksandrovac mogu brže i jednostavnije doći do ličnih dokumenata.

Na području opštine Brus, mobilni informativni centra će biti 30. maja od 12 časova u selima Lepenac i Razbojna, a 31. maja na teritoriji opštine Varvarin u Obrežu i Baćini.

Prvog juna, takođe od 12 časova biće u selima Stalać i Pločnik na području Ćićevca