JOŠ JEDAN MOZZART TEREN U KRUŠEVCU

U okviru akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“, u sredu 14. novembra od 10.00 časova, svečano će biti otvoren obnovljen košarkaški teren posvećen bivšem jugoslovenskom reprezentativcu Goranu Grboviću. Teren se nalazi u Novom naselju na Trgu slobode u Kruševcu.

 

Obnovljeno igralište će otvoriti bivšisrpski košarkaški reprezentativac i direktor „Štark arene“ Goran Grbović.

 

Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica, a u okviru programa biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki. Najuspešniji šuteri osvojiće vredne novčane nagrade.

 

Teren u Kruševcu je 72. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart “Sto terena za jednu igru”.Igralište je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kliritne table i zglobne obruče, kao i nove tribine i teretanu na otvorenom. Cilj ove akcije, jedne od najvećih za omasovljenje i podršku sportu u Srbiji, jeste stvaranje što boljih uslova za buduće šampione koji rastu u svim krajevima naše zemlje. Misija kompanije Mozzart je da obnovi 100 terena u Srbiji i tako pošalje poruku o važnosti sporta, socijalizacije i zdravog načina života.