ZAVRŠENA PRVOLIGAŠKA SEZONA 2018/2019. /video

Proteklog vikenda završeno je fudbalsko prvenstvo Prve lige Srbije, koje je kruševački Trayal, kao novajlija u ligi, završio na devetom mestu, tako da će se i naredne sezone takmičiti u ovom rangu takmičenja srpskog fudbala.

 

Na završnoj konferenciji za medije kruševačkog prvoligaša sumirani su rezultati i utisci iz sezone koja je za nama, na kojoj je govorio Goran Lazarević. Sadašnji šef stručnog štaba na čelo kruševačkog prvoligašaa došao je nakon što su Trayalovi fudbaleri odigrali pet prvenstvenih kola u kojima su zabeležili jedan remi i čak četiri poraza. Lazarević kaže da je Trayal u tom trenutku imao bar 3 boda, da bi doigravanje u okviru Prve lige igrao kroz play off a ne play out. Ipak, pod njegovim vodstvom, Trayal je izborio ostanak u ligi i to kao prvoplasirani tim, nakon doigravanja.

 

Ugovor sa FK Trayal Lazareviću ističe krajem ovog meseca, a kaže da se o nastavku saradnje još uvek nije zvanično razgovaralo. Kao što sam se ponašao u svakom klubu u kom sam bio, tako i u Trayalu se bavim planovima, kao da ću ovde biti i narednih 10 godina. Napravio sam preliminarni plan za početak priprema pred narednu ezonu, rekao je Lazarević. On je zaključio konferenciju rečima da razgovor sa upravom očekuje ove nedelje, a da bi se sa pripremama krenulo 25. juna, jer bi naredna sezona, prema raspoloživim informacijama, trebala da počne prvog vikenda u avgustu.