TOPLANA: RADNICI NA TERENU U BALKANSKOJ ULICI

Saopštenje JKP „Gradska toplana“: Svi toplotni izvori ,,Gradske toplane” dana, 29.12.2020. godine snabdevaju naše sugrađane bez zastoja i problema. Sistemom daljinskog grejanja kruševačka Toplana zagreva domove i poslovne prostore oko 9000 korisnika po planiranom režimu i u skladu sa spoljašnjim vremenskim uslovima. Radovi na sanaciji jednog dela toplovodne mreže u Obilićevoj ulici noćas su završeni. Radnici službe distribucije su čitave noći radili na otklanjanju kvara, tako da od jutros svi korisnici pomenute ulice imaju tople radijatore.

Problem u sekundarnom delu mreže koji je izazvao zastoj u snabdevanju toplotnom energijom korisnika viših spratova ( 8, 9. i 10. ) Balkanske ulice br. 53. i br. 55., radnici Toplane od juče rešavaju i izlaze u susret stanarima pomenutih zgrada. Iako se radi o veoma staroj mreži, rađenoj pre osnivanja same ,,Gradske toplane”, očekujemo da će naše službe brzo otkloniti problem, kao što to i inače čine.

U svim ostalim delovima grada, sistem daljinskog grejanja, kao i toplovodna mreža funkcionišu bez problema i naši sugrađani nemaju primedbi na grejanje koje Toplana isporučuje do njihovih stanova. Dežurne ekipe za intervencije su na terenu, a korisnici se za pomoć i podršku mogu obratiti putem našeg pozivnog centra na brojeve telefona: 037/447-790 i 037/447-791.

Službe distribucije i održavanja svakodnevno izlaze u susret našim korisnicima, u svrhu pružanja neophodne pomoći, uz sve mere zaštite propisane od strane Vlade Republike Srbije, u cilju očuvanja zdravlja korisnika i zaposlenih.