REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE U ŽELEZNIČKOJ ULICI

U okviru radova na izgradnji autoputa „Moravski koridor“ u nedelju 20. marta 2022. godine od 08.00 do 16.00 časova bez vode će biti deo Jasičkog puta – od skretanja za Toplanu do kružnog toka na zaobilaznici.

Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže u sredu 16. marta 2022.godine od 08.00 do 15.00 časova bez vode će biti Kruševac – deo Železničke (od „Branka Perišića“ do ulice Uroša Predića).

JKP “Vodovod Kruševac” trenutno izvodi radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u naseljenom mestu Čitluk. Uporedo sa radovima u Čitluku, Vodovod izvodi iste radove i u Dedini, a za ovu godinu je planirana i zamena vodovodne linije na gradskom području, najpre u Cankarevoj i Železničkoj ulici, a u drugoj polovini godine biće realizovana i najveća investicija, zamena vodovodne mreže u Kosovskoj ulici u Kruševcu.

Radovi u Kosovskoj ulici počeće posle Vidovdana. U Kosovskoj ulici će biti urađena rekonstrukcija svih komunalnih vodova – atmosferske i kanalizacione mreže, pomenuta zamena vodovodnih cevi, a između Nemanjine i Strahinjićeve ulice biće urađena i rekonstrukcija toplovodne mreže. Kompletna rekonstrukcija Kosovske ulice vredna je oko 130 miliona dinara.