METEOS: U ČETVRTAK HLADNIJE SA KIŠOM, TEMPERATURA OKO 7°C

U četvrtak hladnije i oblačno sa slabom kišom u prvom delu dana, na severu Srbije uglavnom suvo, a na zapadu i severu Vojvodine sa malo sunčanih intervala. Na planinama iznad 1000 mnv padaće sneg. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 6°C u Negotinu do 10°C na severu Vojvodine. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.

U četvrtak u Kruševcu hladnije i oblačno sa slabom kišom u prvom delu dana. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna oko 7°C. Uveče suvo. 

U petak dolazi do delimičnog razvedravanja tokom dana uz hladno vreme koje se zadržava i tokom vikenda. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 7°C do 10°C.

U subotu i nedelju ujutru slabi i uemreni mrazevi, a tokom dana duži sunčani periodi i hladnije vreme od proseka za ovo doba godine. Iduće sedmice sledi postepeno toplije i pretežno sunčano vreme, ali će se jutarnji mrazevi zadržati još nekoliko dana.