PREDSEDNICA PRIVREMENOG ORGANA GRADA KRUŠEVCA ČESTITALA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE

Odlazeća 2023. godina bila je i naporna i izazovna. Završen je veliki broj investicija a planovi za narednu godinu su još veći i izazovniji – istakla je Jasmina Palurović, predsednica privremenog organa grada Kruševca.

U odlazećoj 2023.godini ostvareni su svi planovi koju su predvidjeni, realizovane brojne investicije a sve u cilju kontinuiranog  razvoja grada. Neke od najznačajnijih investicija koje su obeležile ovu godinu su  otvaranje poddeonice Moravski koridor čime je Kruševac povezan na autoput, otvaranje fabrika odnosno proširenja kapaciteta pojedinih preduzeća čime se stiču uslovi za nova radna mesta, zatim rekonstrukcija i dogradnja dva vrtića, dovodjenje zdrave pijaće vode u selima koja do sada nisu bila priključena na system vodosnabdevanja Ćelije, uredjenje infrastrukture kako u gradu tako i na seoskom području i brojne druge aktivnosti koje su dobrinele boljem životu svih gradjana. Grad nastavlja da se ravnomerno razvija što je vidljivo na svakom koraku. Sumirajući rezultate rada u ovoj godini, predsednica privremenog organa Kruševca Jasmina Palurović, naglašava da je bila i naporna i izazovna i uprkos svim nepredvidivim okolnosti bila je uspešna.

Ovom prilikom predsednica privremenog organa grada Kruševac čestitala je svim gradjanima Novu godinu i predstojeće praznike.