POČINJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI KOSOVSKE ULICE U KRUŠEVCU

Zbog obima i složenosti radova, izvršiće se i promena režima saobraćaja, kako u Kosovskoj ulici, tako i u Nemanjinoj, Jakšićevoj i Vladetinoj ulici.

Kosovska ulica će biti zatvorena za sve vreme izvođenja radova (približno tri meseca), dok će Nemanjina, Jakšićeva i Vladetina biti dvosmerne, uz zabranu parkiranja.

Stanari iz Kosovske ulice kojima je onemogućen ulazak u svoja dvorišta (od ulice Topličine do ulice Pećke), Poslovni centar nudi besplatno parkiranje na lokacijama: parking kod Hale sportova (kao najpraktičnija mogućnost parkiranja) zatim javne garaže: Bolnica ili Centar 2.

Korisnicima rezervisanih parking mesta u Kosovskoj ulici (od ulice Topličine do ulice Pećke), Nemanjinoj ulici (od ulice Kosovske do ulice Obilićeve) i u Vladetinoj ulici, ponudiće se mogućnost za rezervisana parking mesta na njima odgovarajućim lokacijama, pa je potrebno da se obrate Poslovnom centru Kruševac.

Do 30.06.2022.godine potrebno je da izvezete svoje automobile iz dvorišta ili ih uklonite sa parking mesta u navedenim ulicama.