1. ROĐENDAN ZABAVNOG PARKA „ŠARENGRAD“

Na Vidovdan je obeležen i 1. rođendan kruševačkog Zabavnog parka “Šarengrad”.

Od pre tačno 365 dana, na Vidovdan prošle godine, Kruševac i Kruševljani, naročino oni najmlađi, bogatiji su za prostor koji je postao najatraktivnija lokacija u Kruševcu, a koja nudi zabavu za celu porodicu, sa preko 20 vernih replika dinosaurusa, dino-igraonicom, dino-kafeom, mobilijarima i terenima za igru i sport.

Zabavni program za najmlađe, ali i njihove roditelje i pratioce obeležio je proslavu prvog rođendana Zabavnog parka “Šarengrad”, popularnog kruševačkog Dino parka. Najpre su glumci Kruševačkog pozorišta izveli dečju predstavu “Tri praseta”, nakon koje su nastupili članovi dečjeg hora Kulturnog centra Kruševac, a sve vreme su među posetiocima “Šarengrada” bili i animatori iz Beograda. Naravno, rođendanska torta je bila neizostavni deo proslave 1. rođendana.

Svakog vikeda se u “Šarengradu” organizuju zabavni programi i radionice. Letnje pauze u Zabavnom parku “Šarengrad” neće biti, a letnja turistička sezona za Dino park počela je još početkom aprila organizovanim grupnim posetama iz čitave Srbije, a trajaće do oktobra.