OTVOREN KAMPING U KOMPLEKSU „VRNJAČKO VRELO“

U subotu je u Vrnjačkoj Banji otvoren drugi po redu, kamping u okviru kompleksa „Vrnjačko vrelo”, koji je okupio ljubitelje kampinga iz Srbije, Bugarske, Slovenije i Nemačke. Kompleks je opremljen po modernim standardima, velikim parinkg prostorom, otvorenim bazenom, restoranom i hotelskim smeštajem.

Kompleks „Vrnjačko vrelo“ u Novom Selu – pored magistralnog puta Kraljevo – Vrnjačka Banja, bogatiji je, od prošle godine, za auto kamp. Ovo je odlična prilika da se turisti sretnu, razmene iskustva, upoznaju Banju iz malo drugačijeg ugla. Ovakav turizam iz godine u godinu beleži sve veći rast i popularnost na globalnom nivou. Kamping je svečano otvorio Predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović, i poželeo učesnicima kvalitetno druženje i upoznavanje Vrnjačke Banje kroz mini ture koje je organizovala Turistička organizacija. “Vrnjačko vrelo” je pravo mesto za auto kamp, ima odličnu lokaciju u odnosu na centar Vrnjačke Banje, na udaljenost od budućeg Moravskog koridora, ali i ušuškanost u prirodi.

Retko ko je posetio Vrnjačku Banju a da iz nje nije poneo nezaboravne uspomene. Ne zovu je slučajno kraljicom svih banja, jer njena ponuda bogatim zabavnim i rekreativnim sadržajima raste iz godine u godinu pa zato ne čudi što je najposećenija u zemlji. Uskoro “Kraljica turizma” dobija još atrakcija.

Zoo vrt “Vrnjci” ove godine dobija i nov prostor i nove stanare.

U Vrnjačkoj Banji, dakle, ove godine još bogatiji turistički sadržaj, takoreći, za svakog po nešto, a provod kraljevski.