METEOS: SUNČANO I TOPLO, TEMPERATURA DO 25°C

U četvrtak sunčano i još toplije u odnosu na sredu uz popodnevni razvoj oblačnosti samo na zapadu i jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i istočni, u južnom Banatu popodne umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 22°C u Negotinu do 26°C u ostalim predelima. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C.

U četvrtak u Kruševcu sunčano i toplo. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata 15°C.

U petak toplo sa dužim sunčanim periodima uz razvoj oblaka na zapadu i jugozapadu Srbije gde je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom.  U ostalim predelima suvo. Vetar umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C.

U subotu i nedelju slično vreme: prijatno toplo uz sunčane periode i razvoj oblaka na zapadu Srbije sa retkim lokalnim pljuskovima u subotu, a u nedelju je malo veća šansa za kišu popodne na zapadu Srbije. U ponedeljak na severu suvo, a u ostalim predelima je moguće malo kiše.