ODRŽAN ETNO FESTIVAL U RIBARSKOJ BANJI

U Ribarskoj Banji održan je tradicionalni “Etno festival” domaće hrane, muzike i starih zanata na kome je učešće uzelo preko 50 izlagača iz čitave Srbije. Inače, Etno festival hrane, muzike i starih zanata jedna je u nizu brojnih manifestacija koja se svake godine organizuje u Ribarskoj Banji u okviru “Leta kulture”.

Na “Etno festivalu” predstavili su se brojni izlagači sa svojim raznovrsnim eksponatima iz cele Srbije, a posetioci su imali priliku da uživaju i u degustaciji starih srpskih jela, pića, meda i pčelinjih proizvoda. Predstavila su se i kulturno-umetnička društva, kreativne radionice i brojni pojedinci, koji su izveli bogat kulturno-umetnički program.

U prethodnom periodu, u Specijalnu bolnicu Ribarska Banja dosta se ulagalo kako bi sezona iz godine u godinu bila obogaćena novitetima. Ove sezone u ovom banjskom turističkom centru novitet je panoramski lift, koji će posetiocima omogućiti odlazak do restorana. U Specijalnoj bolnici Ribarska Banja smeštajni kapaciteti su popunjeni i beleži se i velika i posećenost ovog banjskog lečilišta i odmarališta.