OD SUTRA UVEČE JAČE ZAHLAĐENJE

 

 

 

 

U petak u Srbiji naoblačenje sa kišom uz jači pad temperature koji zahvata najpre severne i zapadne predele. Na jugu i istoku u prvom delu dana toplo, a zatim i u ovim predelima zahlađenje sa jačim pljuskovima. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom i pojačanim vetrom. Vetar umeren, prolazno i jak, severozapadni. Pritisak oko normale. Maksimalna temperatura će se javiti prepodne od 19°C na severu do 27°C na jugoistoku. Tokom dana zahlađenje i minimalna temperatura će se javiti uveče od samo 10°C do 16°C.

U petak u Kruševcu prijatno toplo i sunčano prepodne, od sredine dana naoblačenje uz jače pljuskove u zahlađenje. Vetar slab do umeren, prolazno i jak, severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Jutarnja temperatura oko 13°C, a maksimalna oko 24°C. Popodne i uveče jače zahlađenje.

U subotu ujutru hladno u celoj zemlji. Na severu sunčano, a na jugu oblačno uz slabu kišu samo još ponegde. Tokom dana suvo i sveže uz sunčane periode. U nedelju sunčano uz blagi porast dnevne temperature. Početkom naredne sedmice promenljivo oblačno uz slabu kišu koja se širi od juga ka severu.