NOVE UNIFORME KOMUNALNOJ POLICIJI

Služba Komunalne policije Gradske uprave Kruševac dobila je vrednu donaciju – nove, letnje uniforme. Lični donator je bivši gradonačelnik Bratislav Gašić, a nove uniforme doprineće opremljenosti ove Službe, ali i prepoznatljivosti komunalnih policijaca na redovnim dužnostima koje obavljaju na terenu. Činu uručenja prethodio je sastanak u Gradskoj upravi kome su prisustvovali i gradonačelnik Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Živojin Miloradović, zamenik gradonačelnika Vesna Lazarević i načelnik Gradske uprave Ivan Anđelić.

 

Bivši gradonačelnik Bratislav Gašić zahvalio se Komunalnoj policiji na savesnom i odgovornom obavljanju profesionalnih zadataka, naglasivši da su, od kada je ova Služba oformljena 2012., samo jednom dobili novi odevni deo opreme, zimske jakne.Nova službena uniforma ispunjava najviše profesionalne standarde, a u ime 26-oro komunalnih policajaca na donaciji se zahvalio Zoran Milenković.

 

U sklopu aktivnosti na kompletnom uređenju grada, Gašić je najavio  završetak zamene uličnih sijalica LED rasvetom, popunjavanje udarnih rupa na svim putevima, uklanjanje divljih deponija i dr. Takođe, planira se i nabavka novih mašina za JKP. U narednom periodu, infrastrukturni radovi biće fokusirani na centar grada, s obzirom na obeležavanje niza jubileja značajnih za grad Kruševac.

 

Tekst i foto: krusevac.rs