METEOS: UJUTRU SLAB MRAZ, TOKOM DANA JOŠ MALO TOPLIJE

U sredu ujutru slab mraz ponegde, a tokom dana sunčano i još malo toplije nego u utorak. Vetar slab promenljiv, ujutru jugoistočni i istočni, a popodne severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C u Požegi do 4°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 14°C u Dimitrovgradu do 19°C na severu Vojvodine. Uveče vedro i manje hladno nego prethodnih noći. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

U sredu ujutru u Kruševcu je moguć slab prizemni mraz. Tokom dana sunčano i malo toplije nego u utorak. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 16°C.

U četvrtak sunčano i još toplije, oko 20°C u većini predela. Vetar slab severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 17°C u Dimitrovgradu do 22°C na severu Srbije. 

U petak i za vikend toplo i pretežno sunčano, a početkom iduće sedmice malo svežije uz moguće naoblačenje sa prolaznom kišom u ponedeljak.