METEOS: U UTORAK U KRUŠEVCU SUNČANO I TOPLO

U utorak sunčano i prijatno toplo uz malo niže temperature nego u ponedeljak. Ujutru prolazna slaba oblačnost u centralnim predelima i na jugu Srbije. Vetar slab severozapadni i severni, u Negotinskoj krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 26°C do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 18°C do 21°C. 

U utorak u Kruševcu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna 28°C. 

U sredu sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni i severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 13°C do 16°C, a maksimalna od 27°C do 29°C. Uveče suvo. U četvrtak sunčano i vro toplo sa temperaturama oko ili malo iznad 30°C. U petak prolazna promenljiva oblačnost prvo zahvata severne, a potom i centralne predele šireći se dalje prema jugu do kraja dana kao i u subotu uz moguću pojavu slabe  prolazne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom uz malo niže temperature tokom dana.

U subotu na severu i u centralnim predelima sunčano i toplo, a samo na jugu Srbije slaba do umerena prolazna oblačnost uz manju šansu za slabe prolazne padavine. U nedelju sunčano i vrlo toplo. Početkom naredne sedmice nastavlja se period sunčanog i vrlo toplog vremena sa temperaturama malo iznad 31°C.