METEOS: U UTORAK PROMENLJIVO OBLAČNO U KRUŠEVCU

U utorak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka koji će usloviti pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Najveće šansa za kišu je na zapadu i jugu Srbije. U ostalim krajevima je manja šansa da iznenadi kratkotrajna kiša, a na severu će biti više sunčanih časova. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 6°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 17°C na jugu do 22°C u severnim i zapadnim predelima. Temperatura u 22h od 11°C do 15°C.

U utorak u Kruševcu promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vetar slab severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 10°C.

U sredu i četvrrtak pretežno sunčano i toplije uz slab prolazni dnevni razvoj oblaka. U četvrtak kasnije popodne razvoj oblačnosti  uz pojavu kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova samo na zapadu i jugu Srbije. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale.

U petak razvoj prolazne oblačnosti sa češćom pojavom kiše i pljuskova u centralnim i južnim predelima uz niže temperature tokom dana. Na severu razvedravanje u toku prepodneva, a tokom dana pretežno sunčano. Za vikend u svim predelima pretežno suvo uz razvoj slabe do umerene oblačnosti i manju šansu za pojavu slabe kratkotrajne kiše.