METEOS: U SUBOTU JAKA VRUĆINA, TEMPERATURA DO 38°C

U subotu pretežno sunčano i jaka vrućina. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 35°C do 38°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 24°C do 30°C.

U subotu u Kruševcu pretežno sunčano i jaka vrućina. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 38°C.

U nedelju nekoliko stepeni niža temperatura i malo manja vrućina nego u subotu uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne i krajem dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 32°C na severu do 35°C na jugu Srbije. Uveče je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C.

Prvih nekoliko dana naredne sedmice postepeno niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature bi mogle biti ispod 30°C u utorak, sredu i četvrtak. U drugoj polovini sedmice ponovo sve toplije prema današnjoj prognozi.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.