METEOS: PRETEŽNO OBLAČNO SA POVREMENOM KIŠOM

U sredu pretežno oblačno sa povremenom kišom, češćom u zapadnoj i centralnoj Srbiji.  Temperatura tokom dana u padu na severu i zapadu Srbije gde će jutro biti toplije od večernjih sati. Košava će ujutru početi da slabi u košavskom području, a popodne vetar skreće sa jugoistočnog na zapadni i severozapadni smer. Na jugu Srbije vetar južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 7°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije. Uveče povremena kiša. Temperatura u 22 sata od 3°C do 8°C.

U sredu u Kruševcu pretežno oblačno sa povremenom kišom. Vetar slab do umeren južni i istočni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna do 12°C. Uveče povremena kiša. 

U četvrtak malo hladnije i oblačno sa kišom koja se premešta na istok, pa na zapadu i severu Srbije padavine prestaju. Na planinama iznad 900 mnv će padati sneg u prvom delu dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale ujutru i u porastu tokom dana. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 5°C do 8°C. Uveče suvo, a samo ponegde na istoku slaba kiša. Temperatura u 22h od 4°C do 7°C.

U petak i subotu hladnije jutro, a tokom dana sunčani intervali uz manji porast dnevne temperature. U nedelju oblačno i hladnije sa kišom, a na planinama sa snegom. Ponegde u nižim predelima može biti susnežice.