METEOS: NOĆAS SUSNEŽICA, U PETAK I DO 10°C

U noći četvrtak na petak kiša i susnežica. Oblaci ujutru odlaze na istok, pa će malo padavina biti na istoku i jugu Srbije u toku prepodneva. U ostalim krajevima delimično razilaženje oblaka uz sunčane intervale sredinom dana. Kasnije popodne dolaze novi oblaci sa zapada koji će usloviti kišu uveče i u noći ka suboti, najpre na severu i zapadu Srbije. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C na jugu do3°C na severu, a maksimalna od 7°Cu Dimitrovgradu do 12°C u Beogradu i Loznici.

U Kruševcu u noći četvrtak na petak susnežica. Do petka ujutru padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka i sunčane intervale sredinom dana i popodne. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 10°C.

U subotu toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima. U nedelju naoblačenje sa kišom i padom temperature na severu i zapadu Srbije koje se širi tokom dana na ostale krajeve. Krajem dana je moguća susnežica na severu Srbije. U ponedeljak malo hladnije sa susnežicom ujutru koja prestaje uz delimično razvedravanje tokom dana, najpre na severu.Od utorka sledi postepen porast temperature uz pretežno suvo vreme sa sunčanim periodima.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.