METEOS: NOĆAS SUSNEŽICA, U PETAK I DO 10°C

U noći četvrtak na petak kiša i susnežica. Oblaci ujutru odlaze na istok, pa će malo padavina biti na istoku i jugu Srbije u toku prepodneva. U ostalim krajevima delimično razilaženje oblaka uz sunčane intervale sredinom dana. Kasnije popodne dolaze novi oblaci sa zapada koji će usloviti kišu uveče i u noći ka suboti, najpre na severu i zapadu Srbije. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C na jugu do3°C na severu, a maksimalna od 7°Cu Dimitrovgradu do 12°C u Beogradu i Loznici.

U Kruševcu u noći četvrtak na petak susnežica. Do petka ujutru padavine prestaju uz delimično razilaženje oblaka i sunčane intervale sredinom dana i popodne. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 10°C.

U subotu toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima. U nedelju naoblačenje sa kišom i padom temperature na severu i zapadu Srbije koje se širi tokom dana na ostale krajeve. Krajem dana je moguća susnežica na severu Srbije. U ponedeljak malo hladnije sa susnežicom ujutru koja prestaje uz delimično razvedravanje tokom dana, najpre na severu.Od utorka sledi postepen porast temperature uz pretežno suvo vreme sa sunčanim periodima.