METEOS: I U ČETVRTAK SUNČANO I VRUĆE, DO 34°C

U četvrtak niže i prijatnije temperature ali i dalje vrlo toplo, a kasnije popodne i predveče naoblačenje koje zahvata većinu predela uz moguću slabu kišu ili lokalne pljuskove sa grmljavinom. Samo na krajnjem jugu i jugoistoku sunčano i vrlo toplo. Na jugu toplije nego na severu Srbije. Vetar slab južni i jugozapadni ili promenljiv, na severu Srbije slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 22°C, a maksimalna od 29°C na severu do 36°C u Prijepolju i na jugu Srbije. 

U četvrtak u Kruševcu sunčano i vruće. Kasno popodne moguća pojava slabe kiše ili pljuskova sa grmljavinom povremeno. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 34°C.

U petak slaba do umerena prolazna oblačnost sa mogućom slabom kišom uglavnom na severu Srbije.U subotu i nedeljuprijatno toplo. U subotu pretežno sunčano uz slabu oblačnost tokom dana a unedeljupromenljivo oblačno sa kišom popodne i predveče u centralnim i zapadnim predelima. U periodu od petka do nedeljesvežije i prijatnije vreme nego sredinom sedmice uz maksimalne temperature oko ili malo ispod 30°C. U noći ka ponedeljku i u ponedeljak oblačno sa kišom povremeno u svim krajevima. Od utorka sunčano i ponovo toplije.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.