METEOS: HLADNO U KRUŠEVCU, OD 0 DO 2°C

U sredu hladno sa kišom, susnežicom i snegom u Srbiji, osim po Vojvodini gde će biti suvo, a na severu Vojvodine sunčano. Više padavina biće na jugoistoku i jugu Srbije. Vetar umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C na severu Vojvodine do 1°C u oblačnim predelima, a maksimalna od 1°C na jugu i jugoistoku Srbije do 10°C na severu Vojvodine.

 

U sredu u Kruševcu hladno sa susnežicom i snegom. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna 2°C.

 

U četvrtak i petak ujutru se očekuje slab mraz u većini krajeva, što će se loše odraziti na voćke u cvatu, pa ih treba zaštititi ako je moguće. U četvrtak toplije nego u sredu uz više sunčanih sati na severu i promenljivo oblačno vreme na jugu. U petak sunčano uz dalji porast temperature. U subotu i nedelju sunčani periodi uz malo oblaka na jugu Srbije i temperaturu od 14°C do 18°C. Početkom iduće sedmice sunčano i još toplije uz temperaturu oko 20°C.