MANIFESTACIJA “KOFER SLOVA” U ON LINE FORMATU

U okviru programa obeležavanja 14. oktobra Dana oslobođenja grada Kruševca, Turistička organizacija Kruševac i ove godine je organizovala, je po 16. put, festival turističkih publikacija “Kofer slova” koji je ovoga puta organizovan on line, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Srbiji.

“Kofer slova” je u predhodnih 15 godina, od izlozbe turističkih publikacija postao međunarodni festival, a cilj kruševačke turističke organizacije je da ova manifestacija u nekom narednom periodu preraste u Sajam turizma, prošle godine je sa nama svoje želje podelila direktorka Turističke organizacije Suzana Milosavljević. Ove planove, na žalost, odložio je koronavirus, “zaslužan” za promenu mnogih planova i navika.

I ove godine, u 11 kategorija, takmičilo se 30-ak Turističkih organizacija iz Srbije za najbolju jednolisnu i višelisnu publikaciju, najoriginalniju publikaciju, najlepši suvenir, monografiju, najbolji sajt.. Osim što se bavi promocijom turističkih destinacija i potencijala Srbije i regiona, Festival “Kofer slova” pruža priliku da se afirmišu dizajneri, fotografi i autori publikacija. I ove godine uspešno, na daljinu.