KOSANOVIĆ: DA ZADRŽIMO STANDARD DOBRE IGRE /video

Konferencija za novinare, održana danas u prostorijama Fudbalskog kluba “Napredak” bila je posvećena najavi utakmice 16.kola Superlige Srbije, u kojoj Napredak gostuje ekipi Rada, a koja se igra u subotu 10.novembra na stadionu Kralj Petar Prvi u Beogradu.

 

“Ulazimo u drugi deo prvenstva i gostujemo timu Rada u utakmici koja po plasmanu protivnika govori da bi mogla biti interesantna. Međutim, Rad je ekipa koja je mnogo bolja nego što pokazuje trenutno stanje na tabeli Super lige”, rekao je šef stručnog štaba FK Napredak Milorad Kosanović. “Rad je tim sa dosta vrlo kvalitetnih igrača”, nastavlja Kosanović, “Rad je tim koji hoće da igra fudbal, tako da nas očekuje vrlo interesantan meč u subotu u Beogradu. Bez obzira na činjenicu da imamo manjih kadrovskih problema, nadam se da ćemo uspeti da se dobro koncentrišemo i ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat moramo da budemo bolji nego na predhodnoj utakmici, u kojoj smo bili dobri, ali moramo da zadržimo taj standard u igri”.

 

Podsećamo, u predhodnom 15.kolu, Napredak je u Zemunu pobedio istoimenu ekipu rezultatom 2:0. Utakmica, u kojoj FK Napredak, 5. na tabeli Superlige Srbije, gostuje desetoplasiranom beogradskom Radu, igra se u subotu 10.novembra od 18 sati na stadionu Kralj Petar Prvi u Beogradu.