KOMERCIJALNA BANKA DARUJE BEBE ROĐENE 31. OKTOBRA

Svetski dan štednje koji se obeležava 31.oktobra, Komercijalna banka obeležiće, kao I prethodnih 14 godina, akcijom u kojoj poklanja dinarske štedne knjižice, sa oročenih 50 evra u dinarskoj protiv vrednosti, svim bebama rođenim tog dana. Tim povodom kolege u sedištima poslovnih centara Komercijalne banke, obićiće porodilišta u svojim gradovima i mamama beba uručiti poklone i obavestitiih da su njihove bebe na poklon od Komercijalne banke dobile oročenu štednju.

 

Komercijalna banka je, tokom višedecenijskog uspešnog I stabilnog poslovanja na finansijskom tržištu Srbije, dokazala da je pouzdan finansijski partner i da je zaslužila najveće poverenje klijenata. Uz sigurnost depozita, klijentima nudimo raznovrsne štedne opcije i stalnu raspoloživost sredstvima. Ukazano poverenje, ogleda se u visini od 1,6 milijardi evra devizne štednje.

 

Roditelji beba rođenih 31.oktobra na teritoriji cele države, treba da se jave najbližoj ekspozituri Komercijalne banke do kraja godine, kako bi podigli štednu knjižicu za svoje dete. Potrebno je da kod sebe imaju Izvod iz matične knjige rođenih i prijavu prebivališta deteta.

 

Saopštenje: Komercijalna banka