DODELJENA PRIZNANJA „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“

U Kruševačkom pozorištu je održana svečanost „Od kapetana Miše do Nikole Tesle“ u organizaciji novosadske agencije „Media Invent“, na kojoj su dodeljena priznanja pojedincima i kolektivima u okviru projekta „Put ka vrhu“.

Plakete sa zlatnikom „Kapetan Miša Anastasijević“ dobili su: POLJOPRIVREDNI FAKULTET U KRUŠEVCU – Univerzitet u Nišu, za doprinos razvoju akademskog obrazovanja u Gradu ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE KRUŠEVAC – za doprinos razvoju zdravstva na nivou Republike Srbije FUDBALSKI KLUB „TRAJAL“ – za afirmaciju sporta na nivou Republike Srbije PPT „ARMATURE“ A.D.ALEKSANDROVAC – za kontinuitet u razvoju poslovanja na nivou Srbije PREDUZETNIČKA RADNJA “PILE“ TRSTENIK – za afirmaciju preduzetničke kulture KOMPANIJA „KROMBERG&SCHUBERT SRBIJA“ D.O.O. KRUŠEVAC – za kategoriju Podstrek za promene KOMPANIJA „KONSTRUKCIJE“ KRUŠEVAC – za kvalitet proizvoda.

Drugi set nagrada i priznanja dodeljen je: ZORANU MIHAJLOVIĆU, VLASNIKU PREDUZEĆA „PAL MAL“ IZ TRSTENIKA – za izuzetnu inovaciju (gramofonska ručica) RADETU JEVTOVIĆU, GENERALNOM DIREKTORU KOMPANIJE „ VINO ŽUPA“ A.D. ALEKSANDROVAC – za kategoriju poslovni lider na nivou Srbije SNEŽANA RADOJKOVIĆ, DIREKTOR JKP „KRUŠEVAC“ – za kategoriju lidera u razvoju komunalnih delatnosti PROF. DR ZORAN PUNOŠEVAC, PREDSEDNIK ASOCIJACIJE ZA STANDARDIZACIJU I KVALITET SRBIJE – za stručni i naučni doprinos razvoju Kruševca i Srbije KOMPANIJA „BG PRODUKT 1996“ D.O.O. KRUŠEVAC – za kategoriju Lider održivog razvoja Posebna priznanja „Bronzani bareljef Kapetan Miša“ koje se dodeljuje istrajnim saradnicima za 22 godine vernosti projektu „Put ka vrhu“ dobili su generalni direktor Korporacije „Trajal“ Miloš Nenezić i predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević.