DANAS BEZ GREJANJA NOVA BALŠIĆEVA U KRUŠEVCU

Saopštenje kruševačke Toplane: „Obaveštavamo Vas da JKP „Gradska toplana“, Kruševac, danas 27. novembra 2020. godine vrši normalnu proizvodnju i distribuciju toplotne energije u svim delovima našeg grada.

Jučerašnji problem u dvorištu Osnovne škole ,, Dositej Obradović ” rešen je veoma brzo i grejanje je ponovo pušteno u rad oko 15 časova.

Danas neće biti grejanja u ulici Nova Balšićeva, zbog havarije na distributivnom toplovodu. Naša služba distribucije je na terenu i očekujemo da će ovaj problem rešiti efikasno, kao što to i inače čine.

Što se tiče rada naših kotlarnica, kako u okviru Centralnog toplotnog izvora – CTI u ulici Mike Stojanovića, tako i dislociranih kotlarnica, sve se odvija po ustaljenom redu. Stanje je redovno i nema nikakvih zastoja u snabdevanju energijom. Dakle, „Gradska toplana“, Kruševac, danas vrši normalnu isporuku toplotne energije prema svim korisnicima.

Za sve eventualne potrebe za intervencijama naših dežurnih službi, naši sugrađani se mogu obratiti našim službenicima, a brojevi telefona za intervencije su: 037/447-790 i 037/447-791.

Dežurne ekipe su svakodnevno na terenu, izlaze u susret našim korisnicima, a sve u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.“