ANSAMBL „KOLO“ NASTUPA U TRSTENIKU I KRUŠEVCU

Koncertom u Trsteniku 12.oktobra u 20.00 časova u Centru za kulturu, Ansambl KOLO će otpočeti gostovanje po gradovima Srbije. KOLO će od 12. do 16. oktobra pored Trstenika, održati koncerte u Kruševcu, Nišu i Jagodini.

 

„Ovim koncertima prethodili su mnogobrojni nastupi u okviru naše 71. umetničke sezone. Publika će u pomenutim gradovima biti u prilici da vidi jedan novi, savremenim režijski koncept. Inovativnim dizajnom i korišćenjem scensko-tehničkih mogućnosti, upotpunićemo utisak sjajnih umetničkih dela koja ćemo tokom ovog gostovanja interpretirati. Upravo naziv naše 71. umetničke sezone „Momentum“ izabrali smo jer on simbolizuje ono što KOLO jeste-pokretna sila, impuls, količina kretanja… i zato dođite da razmenimo energiju i da osetite moć umetnosti narodne igre, pesme i muzike,“- naglasio je Vladimir Dekić, direktor Ansambla.

 

Cena ulaznice za sve koncerte je 300 dinara, i mogu da se nabave na biletarnicama Centra za kulturu Trstenik, Kruševačkom pozorištu, Domu vojske Srbije u Nišu i Kulturnom centru „Svetozar Marković“ u Jagodini.