SUTRA SE ODRŽAVA 19. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA

Lokalni parlament grada Kruševca, na 19. Sednici, razmatraće 19 tačaka dnevnog reda. Odbornici gradske skupštine izabraće zamenika predsednika skupštine, razmatraće izveštaj o izvršenju Odluke o budzetu grada za period januar – septembar 2018.

 

Na dnevnom redu naći će se i predlog odluke o utvrdjivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu na teritoriji grada Kruševca, zatim predlog odluke o pokretanju postupka javno privatnog partnerstva, bez elemenata koncesije, za realizaciju projekta javnog privatnog partnerstva, rekonstrukcija, racionalizacija i održavanja preostalog dela sistema javnog osvetljenja na teritoriji Kruševca.

 

Dnevni red Skupštine sadržaće i predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o uređenju grada, predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o održavanju čistoće i podizanju i održavanju zelenih površina, predlog odluke o određivanju autobuskih stajališta koja mogu da se koriste za linijski prevoz putnika u gradskom prevozu.

 

Lokalni parlament daće saglasnost na odluke o izmenama i dopunama Statuta  Sportskom centru i Centru za socijalni rad. Takođe, imenovaće članove upravnih i školskih odbora, kao i tačke iz imovinsko pravne oblasti.