VREME ZA VIKEND I SLEDEĆU NEDELJU

 

 

 

 

 

 

U nedelju u Srbiji toplo uz duže sunčane periode i razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na severu je manja šansa za pljuskove uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 31°C.

 

U nedelju u Kruševcu vrlo toplo i sunčano uz razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnog lokalnog pljuska popodne. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 30°C.

 

U ponedeljak u Kruševcu vrlo toplo i sunčano uz razvoj oblaka sa mogućom pojavom kratkotrajnog lokalnog pljuska popodne. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna 30°C.

 

U utorak i sredinom sedmice u Srbiji toplo i nestabilno sa sunčanim periodima i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima u većini predela. U  utorak vrućina i maksimalna temperatura 29°C do 32°C. Biće sparno zbog povećane vlažnosti vazduha i relativno visoke temperature. U sredu nekoliko stepeni niža temperatura. U drugoj polovini iduće sedmice toplo sa ređim lokalnim pljuskovima.