VREME OBLAČNO I HLADNO, MAKSIMALNO DO 6°C

U četvrtak u Kruševcu  pretežno suvo i oblačno. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna 6°C. Uveče suvo.

U petak toplije na jugu Srbije, a na severu slična temperatura kao u četvrtak. U toku dana postepeno naoblačenje sa kišom. Kiša će jačati krajem dana, posebno u zapadnim i centralnim predelima. Vetar slab, ujutru južni, a popodne na severu Srbije u skretanju na severni i severozapadni. Pritisak ispod normale i u daljem padu. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C na severu do 14°C na jugu Srbije. Uveče kiša u većini krajeva. Temperatura u 22h od 5°C do 7°C.

U toku noći ka suboti i u subotu izraženije zahlađenje sa kišom, ali i mogućom susnežicom i snegom i u nižim predelima, posebno na zapadu i jugu Srbije. Severni vetar u pojačanju. U nedelju vetrovito i hladno sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu razvedravanje. Duvaće jak severni i severozapadni vetar. U ponedeljak ujutru mraz, a u toku dana hladno sa sunčanim periodima i slabim zapadnim vetrom.