VREDNA DONACIJA „MOZZART-a“ URUČENA DOMU „JEFIMIJA“

U Dom za nezbrinutu decu „Jefimija“ u Kruševcu stigla je vredna donacija. „Deca zaslužuju bolji svet“ rekao je fudbalski trener Mladen Dodić  koji je domu iz svog rodnog kraja  poklonio dobitak sa „Humanitarnog tiketa u podne“.

Reči Mladena Dodića na gostovanju u „Humanitarnom tiketu u podne“ su ujedno i moto većine plemenitih kladilaca u akciji kroz koju kompanija Mozzart pruža kontinuiranu podršku osetljivim grupama. „Deca zaslužuju bolji svet“ rekao je fudbalski trener koji je domu „Jefimija“  iz svog rodnog Kruševca poklonio dobitni Mozzartov plemeniti listić.

Ova kompanija je drugi put u kratkom vremenskom roku pomogla Dom za decu i omladinu u gradu na Rasini. Prethodno je sjajno tipovao i košarkaški stručnjak Vladimir Lučić, pa je ukupna donacija na kraju bila 239.000 dinara.

„Veoma smo zahvalni Mozzartu na ovoj pomoći, koju ćemo iskoristiti za potrebe korisnika ustanove. Ovo društvo nam po drugi put donira značajna novčana sredstva i takav vid nesebične pomoći je za svaku pohvalu i poštovanje. Korisnicima našeg Doma ne samo što je taj gest od velike koristi, već im donosi ogromnu sreću i radost kada znaju da ima dobrih i plemenitih ljudi, koji žele da pomognu onima kojima je to zaista potrebno. Dobro se dobrim vraća, pa našem donatoru želimo mnogo uspeha“, istakla je Nataša Maksimović, v.d. direktora Doma za decu i omladinu.

“Jefimija” je republička ustanova u oblasti socijalne zaštite, koja pruža usluge domskog smeštaja deci, kao i mladima do 26. godine života, odnosno do završetka školovanja i radnog osposobljavanja. U proteklih 65 godina rada, u ovoj kući je odrastalo, živelo i učilo više od 3.000 dece o kojoj su vrlo posvećeno brinuli svi zaposleni.

Podsetimo, kompanija Mozzart svakog dana odobrava ulog od 10.000 dinara poznatim gostima u okviru akcije „Humanitarni tiket u podne“, a do sada je na brojne adrese donirano više od 18 miliona dinara.