URUČENE DIPLOME STUDENTIMA AKADEMIJE „JUŽNA SRBIJA“

Na Akademiji strukovnih studija Južna Srbija, Odsek Visoka poslovna škola Blace, na dan Savindan, održana je svečana dodela diploma svršenim studentima u novom amfiteatru koji je renoviran sredstvima dobijenim u nagradsnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Projekat “Adaptacija i opremanje zgrade Akademije poslovnih studija Blace” u okviru koga su renovirane i ostale prostorije ove visokoškolske ustanove dobio je najveći broj glasova građana ove opštine.

„Oko 1000 studenata je upisano na 5 studijskih programa u Blacu“, istakla je Prof. dr Snežana Mihajlov, rukovodilac Odseka Visoka poslovna škola Blace. Ona je izrazila zahvalnost studentima, lokalnoj samoupravi i građanima Blaca na tome što su prepoznali potrebu da se prostorije škole urede u cilju boljeg i kvalitenijeg rada u njoj.

Predsednik Opštine Blace Ivan Burgić ističe da je ovo prvi veći projekat koji je Opština Blace realizovala zajedno sa Odsekom Visoke poslovne škole Blace. Pored dodele diploma svršenim studentima Akademije stukovnih studija južna Srbija, uručene su i zahvalnice za doprinos u realizaciji projekta Opštini Blace, preduzeću Metal Plast Blace i graditeljima Juga Srbije.