U UTORAK SUNČANO, OD SREDE TOPLIJE OD PROSEKA

U utorak nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i prijatno toplo. Vetar umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 15°C, a maksimalna od 24°C u Dimitrovgradu do 28°C u Prijepolju.

U utorak u Kruševcu sunčano i toplo. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 27°C.

U sredu bez bitnije promene: preovlađivaće sunčano i prijatno toplo vreme. Malo više oblaka biće samo na krajnjem jugu Srbije. Vetar umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 15°C, a maksimalna od 23°C u Dimitrovgradu do 28°C u Prijepolju.

Do kraja sedmice malo toplije od proseka i pretežno suvo.

U četvrtak na severu Srbije sunčano, a u centralnim i južnim predelima promenljivo oblačno. U petak će biti malo više oblaka u istočnim i centralnim krajevima, dok će u subotu biti sunčano. U nedelju popodne naoblačenje, najpre u zapadnim i južnim krajevima. Maksimalne dnevne temperature od 25°C do 30°C u drugoj polovini sedmice.