U SUBOTU U KRUŠEVCU LOKALNI PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM

 

U noći petak na subotu u Srbiji kiša i lokalno obilni pljuskovi koji se premeštaju iz pravca zapada ka istoku Srbije. U subotu svežije i oblačnije uz čestu pojavu kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Više kiše biće u severnim predelima Srbije, a popodne i u centralnim. Prosečno se očekuje od 10 do 20 lit/m2 kiše, a lokalno i do 50 lit/m2 usled jačih pljuskova. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 22°C na severozapadu do 27°C na istoku i jugu Srbije.

 

U subotu u Kruševcu svežije i promenljivo oblačno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 25°C.

 

U nedelju na severu Srbije sunčani periodi, a povremena kiša je moguća u centralnim i južnim predelima Srbije. Prvih nekoliko dana iduće sedmice prijatne temperature: od 23 do 28 stepeni C uz promenljivo vreme sa sunčanim periodima i povremenom pojavom kiše i  kratkotrajnih lokalnih pljuskova.